Commercial Shop House Renovation (The Object Room – K Village)

From New Zealand to Bangkok come the Object Room.
This commercial renovation or refit come with unique constrains in that due to the nature of the management office certain rules had to be followed. For example, no nails, screw, or fixture of any kind could be attached to the walls where bare concrete was exposed. Therefore false walls were built to firstly create the shop front, secondly create the dividing wall, and lastly to create a false wall to the side to accommodate shelving.

The design is very simple and modern with white walls, blacked out ceilings with exposed conduits and air conditioning. A polish concrete floor coupled with an imitation concrete finish on the dividing and front walls brings together the overall design.